viernes, 5 de diciembre de 2008

04.12.2008 TV3 i Cat Ràdio

El Mingu Haro, que sempre està al cas de tot, va lligar una excursió a TV3 i Catalunya Ràdio. Ens va semblar que seria una bona manera de motivar els alumnes encara més, i segur que allà agafaríem moltes idees noves per al nostre projecte.
Doncs ja ens teniu, a 3/4 de 8 del matí, a l'estació de la RENFE de Manresa, amb un fred que pelava. Els alumnes i tres dels professors que treballem en el projecte (Mingu, Magda i Ramon)
Vam arribar justos a la porta de la nostra. I és que ens vam equivocar de porta i volíem entrar per la del darrera. Allà ens esperava la Gemma, que ens va acompanyar tot el matí amunt i avall. Després de passar per l'arc de seguretat i passar les bosses per l'escàner vam enfilar l'edifici dels informatius. Allà, un exèrcit de redactors anabven amunt i avall amb el telefon enganxat a l'orella, papers... El plató dels informatius és impressionant. I no hi ha cap angle, totes les formes són arrodonides. Tot és molt més petit del que es veu a la tele. Interessant. Ah! I vam veure al follonero. A la Nere li hagués fet gràcia trobar l'home del temps, però es va quedar amb les ganes. La visita va continuar: una sala de realització, els tallers, les unitats mòbils, el plató del Club...
En acabar vam agafar un bus que ens va portar al trambaix, que a la vegada ens va acostar als estudis de Catalunya Ràdio, a la Diagonal. Allà vam entrar en un estudi, vam fer proves d'enregistrament...
Ja al migdia vam anar a buscar una boca de metro perquè ens portés al Portal de l'Àngel. Allà vam dinar tots junts en un Mc Donalds i encara ens va donar temps per tenir una estina lliure d'una hora abans no agafessim en tren de tornada, que ens va deixar a les 5 a la RENFE de Manresa.
Una visita molt profitosa. Mingu, ets un crack ! Aquí tenim algunes fotos (ni a TV3 ni a Cat Ràdio en deixen tirar):


BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

No hay comentarios: