sábado, 4 de octubre de 2008

01.10.2008 Primers enregistraments


BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.




Després de treballar durant una hora amb la plantilla per escriure els guions (amb Google Docs), tot i que caldrà revisar-la, l'hem deixat pràcticament enllestida. Erem nou alumnes a l'aula, repartits en grups de 3, i en acabar la classe hem votat quina era la proposta que més ens ha agradat (el de la Lorena, la Nereida i el Sergi). Hem quedat que en un altre moment l'acabarem de disctutir per deixar-la consensuada i ben polida.
Posteriorment hem enregistrat en vídeo algunes escenes d'exteriors, amb dues càmeres dels professors i una del centre: l'entrada de l'institut, el carrer ... Després del pati ens hem desplaçat al mas Vilatorrada, per conèixer el lloc, enregistrar algunes escenes i començar a entrenar-nos amb la terminologia (plans, moviments de càmera, llum...). L'Omar va estar preparant una carta en a que demanava permís als propietaris del mas per poder enregistrar, que va ser corregida pel seu professor de català, i lliurada als masovers.

D'aquí n'ha sortit el primer trailer de promoció, editat pels professors. Ben aviat els alumnes n'hauran après i ho podran fer des de l'aula.

2 comentarios:

Jordi Marín dijo...

Això promet!!!

Molta sort amb el projecte.. (bé en aquest ambit es diu molta merda no?)

5 cèntims dijo...

Gràcies Jordi ! Espero que el vostre projecte, a l'IES Pius Font i Quer de Manresa, també vagi molt bé !