martes, 14 de octubre de 2008

08.10.2008



BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.


Avui hem hagut de llevar-nos d'hora. Hem quedat a les 8 del matí a la porta del Mas Vilatorrada, que és a 10 minuts de l'institut. Prèviament havíem avisat els masovers de que hi aniríem a enregistrar algunes imatges de primera hora del matí, quan encara és una mica fosc. Vam comentar que això s'havia de fer abans que no canviin l'hora, ja que aleshores es farà clar abans. Va anar molt bé perquè hi havia el propietari de la casa i els vam poder mostrar, amb un ordinador portàtil, el tràiler que vam editar. Creiem que els va agradar força.
El José duia espelmes que havia comprat a l'Ikea i les vam posar sobre la taula de pedra. Vam intentar començar a treballar la pèrdua de la por escènica però ens costava aguantar-nos el riure quan calia posar cara de por. Segur que cada vegada ho anirem fent millor. Com que havia plogut i els bancs de pedra eren molls, la Nere (que s'havia assegut molt a la punta) va caure de cul a terra. No es va fer mal, per sort, i llàstima que no vam poder filmar-ho. estem recollint ja els moments més divertits per fer un making off.

Aprofitant que erem allà també vam prendre imatges amb dos plans diferents, per adonar-nos del que era la profunditat de camp: en un primer pla un magraner, amb els fruits a punt de collir. Al darrere, el mas. Inicialment en mas quedava difós, però en allunyar-nos amb el zoom quedeven els dos plans ben definits. Segur que aprofitarem molta cosa. Però en fer el tràiler ja ens vam adonar que 15 minuts d'imatges es van convertir en menys d'un minut de tràiler.

Finalment vam poder tornar a l'hora , i a les 9 tothom va poder entrar a classe. Visionarem les imatges amb el portàtil, a veure com han quedat.

Una altra bona notícia és que mentre no arribin els diners de la subvenció que se'ns va concedir per fer aquest projecte, el centre ens avançarà diners per comprar una càmera de vídeo i un parell de trípodes. Fantàstic ! L'Ignasi Cebrià, el professor que hi entén més està mirant preus i ben aviat tindrem el pressupost.

Ah! Hem oblidat dir que avui és l'aniversari de l'Ivan B. Per molts anys !!!

No hay comentarios: